Hos FrokostExpressen er det ærlighed, kærlighed og madglæde der er nøglen til den bedste frokost. Vores mission er at sammensætte en frokost der er veltilberedt, fuld af smag, med sæsonens bedste råvarer, så du kan nyde et sundt og nærende måltid – hver dag!

Vi ønsker at drive en personlig forretning hvor der tages højde for vores kunders forskellige behov og ønsker. Vi vil skabe et godt samarbejde mellem køkken og kunde, således at vi altid kan sikre os den personlige og varme service. Vi mener at personlig kundeservice giver den bedste kundeoplevelse. Både til kunden men også til os, da passionen for kundetilfredshed for os, ligger lige så højt som at kokkerere velsmagende mad.

Det skal være sjovt! Det er vores udgangspunkt, hver dag vi møder ind på arbejde. Når vi har det sjovt og glæden er stor, smitter det 110% af på den frokost vi laver til vores kunder – hver dag! Selvom jeg er køkkenchef, diktere vores stil, smag og arbejdsgang, er det enormt vigtigt at involvere vores kokke/køkkenassistenter i alle beslutninger som vedrøre maden. På den måde tager alle ejerskab og vores produkt bliver derefter – en lækker, varierende og nærende frokost.

Dennis Hansen, Køkkenchef

Dennis Hansen har altid haft stor interesse indenfor madlavning. De sidste 10 år har Dennis arbejdet i catering virksomheder, bygget tre virksomheder op og drevet sit eget spisested. Dennis har et kreativt sind og sætter en ære i at lave det bedste mad, hver dag!